Ready, Set, Spring!

Je hebt het de voorbije week alvast gemerkt maar eindelijk is het zover, de lente is in’t land! Dat betekent langere avonden, hogere temperaturen en vooral, meer zon! Hoog tijd dus om de buitenlucht op te zoeken en samen te genieten van het heerlijke weer. Check!

Bij Cocom hebben we ook echt afgeteld tot de lente. Eindelijk kunnen we onze day spaces in open lucht delen die jullie ongetwijfeld zullen inspireren om van het zonnetje te genieten met vrienden en familie. De vogeltjes fluiten en bloemen beginnen weelderig te bloeien, de perfecte timing toch om verborgen locaties in de stad te ontdekken. De wekelijkse apéro met vrienden doe je deze week in een tuin die je vindt via de Cocom app. Of organiseer je team meeting eens in een vergadertuin, om je brainstorm sessies van bakken inspiratie te voorzien. Kortom, iedereen verdient het om in de beste omstandigheden te genieten van een stralend lentezonnetje. Wat wil je nog meer?

Privé tuin zoekt vrienden

Toegegeven, we genieten het liefst ongestoord en in onze eigen privé van het stralende weer. Net daarom hebben mensen zo’n behoefte aan een tuin. Maar weet je wat er nog beter is dan een tuin in de lente? Een tuin met een zwemvijver! Deze tuin met zwemvijver bijvoorbeeld, is zo een locatie die perfect is om een middag met familie of vrienden door te brengen. Het is er groen, rustig en beschikt zelfs over een sauna voor de liefhebbers. Terwijl ouders van een aperitiefje genieten, amuseren de kids zich in speelhoek. Voor het geval dat het ’s avonds toch afkoelt, zijn er twee cosy trailers waar je eventueel ook een kleine maaltijd kan bereiden. Voor het ultieme buitengevoel warm je bij het vallen van de avond op aan de grote vuurschaal. Marshmellow’s check!

https://cocom.be/spaces/27940284-97dd-40a2-8c47-e6358843e205/

Vergaderen in ’t groen

We begrijpen dat niet iedereen de tijd heeft om zomaar een hele dag te genieten van het mooie weer. Ook in dit weer moet er gewerkt worden. Maar wat als wij je een alternatieve werkplek aanbieden waar je wèl van de buitenlucht kan genieten? Ooit al gehoord van een vergadertuin? Het is niet alleen bijzonder aangenaam om je meeting in een tuin te houden, het is ook bewezen dat af en toe veranderen van werkplek de productiviteit bevordert. Nog een bonus: een groene omgeving kan stress verminderen en de bloeddruk verlagen. De optelsom is snel gemaakt, toch? Snel boeken, nu de zon nog schijnt!

https://cocom.be/spaces/804baca4-1cce-4412-9c9d-3cdf6c9206fb/

Party zonder compromis

De lente is meer dan alleen vertoeven in tuinen. Een bedrijfsevenement, launch party of netwerk drink vraagt net dat tikkeltje extra om je gasten te verrassen. Speel op safe en kies voor de twee: een gigantische loft mèt een immens dakterras. Dit historisch pakhuis is zo een pareltje waar je geen compromissen sluit. Een trouwfeest, bedrijfsreceptie of hippe launch party? Twee ruime verdiepingen met een mix van oude en nieuwe elementen, een extra groot kookeiland en aansluitend giga dakterras will do the trick.

https://cocom.be/spaces/618f825f-1aae-44bb-a632-ff01fed994b4/

 

Win een feestje voor jou en je vrienden!

Ok, we hebben jullie nu wel genoeg overspoeld met party vibes en lentekriebels. Tijd voor actie!

Om jullie, onze community, te bedanken schenken wij een privé feestje ter waarde van 1500€ aan één lucky winner. Eén van de mooiste bars van Antwerpen wordt voor één avond helemaal van jou, om samen met 5 vrienden te genieten van een gezellige avond, inclusief food en drinks. Klinkt dit als iets waar je jezelf of je vrienden mee wil verrassen? Klik dan als de bliksem op onderstaande link en neem deel aan de giveaway. Deelnemen kan tot en met middernacht 26 april. Good luck!

https://www.instagram.com/p/CcTIORiF5nz/

(Het privé feestje zal plaatsvinden in de week van 2 – 6 mei, de exacte datum wordt nader bepaald)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Categories

Subscribe to our newsletter

Download the app

Follow us

Download our free App
to discover your next space.