Huur en Verhuur Dagruimtes.
Per uur. Per dag. Per maand.

/COCOM®

Wat zijn day-spaces?

Het is heel simpel. Day-spaces zijn ruimtes die we gebruiken gedurende de dag. Zoals bijvoorbeeld een tuin, garage,  atelier, een bureau, muziek studio, meditatie ruimte, evenement locatie enzovoort zolang je er maar niet in overnacht, zijn ruimtes welkom op Cocom. Bekijk hier onze ruimtes.

Meer ruimte om te ontwikkelen…

Meer ruimte om te Delen…

Meer ruimte om te Groeien…

Meer ruimte om te Ontdekken…

Meer ruimte om te Leven…

Start jouw gratis metamorphose vandaag

Day-spaces in België

Hallo! Welkom bij Cocom! Onze missie is om gemeenschappen te verbinden en optimaal gebruik te maken van bestaande ruimtes. Om van onze volledige ervaring te genieten en ruimtes te reserveren of je eigen ruimtes toe te voegen, nodigen we je graag uit om onze mobiele app te downloaden. Hierbij alvast een voorproefje van ons huidige dagruimte aanbod.

Hoe Cocom gebruiken

1. Adverteer je dagruimtes gratis

Beschrijf je ruimte, voorzieningen en voorwaarden in een paar eenvoudige stappen. Voeg een aantal foto’s toe, bepaal je prijs en je bent klaar om van start te gaan !

COCOM-Add_space

2. Laat je gasten je dagruimte gebruiken

Je gasten hebben toegang tot de ruimtes die je aanbiedt op een bepaalde tijd, datum en uiteraard volgens jouw huisregels. Jij bepaalt altijd wie boekt, op die manier kan je altijd flexibel blijven.

kelsey-chance-CutTQTt2HyI-unsplash

3. Ontvang je betaling

Hoera! Als alles is gezegd en gedaan, ontvang je je betaling op je rekening. Op naar de volgende gast, of tijd om zelf een ruimte te boeken!

nasik-lababan-LGYeTNMDev0-unsplash

Boek een gesprek of een bezoek aan je ruimte met
één van onze adviseurs

Controleer onze beschikbaarheid om te zien wat de mogelijkheden zijn met uw dagruimtes of boek ons team om professionele foto’s te komen maken en u te helpen bij het publiceren van uw ruimte.

Nood aan een
verandering van omgeving?

Huur 
een Tuin
een Atelier
een Kantoor
een Muziek studio
een Meditatie ruimte
een Kinder speelkamer
een Sportlokaal
een Foto studio

Per uur. Per dag. Per maand.

Community