Boom! Cocom haalt mijlpaal van 25.000 vierkante meter space!

Hey you! Cocom heeft de laatste maanden hard achter de schermen gewerkt om jullie te verwelkomen in onze wijde wereld van day spaces. En met succes!

Deze mijlpalen hebben wij vooral aan jullie, onze trouwe community, te danken:

150 day spaces
25.000 m2 verhuurbare oppervlakte
1000 gebruikers

What’s in a number? We leggen het je tot in detail uit… Wat day spaces betreft, staat de teller intussen op 150. Dat wil zeggen dat er reeds 150 ruimtes in België beschikbaar zijn via de app. Wat voor day spaces dat dan wel zijn? Voor elk wat wils, letterlijk. Zowel voor professioneel als voor privé gebruik te huren. Met vrienden en familie of alleen. Groot of klein, basic of luxueus, binnen of buiten, mainstream of eigenwijs, met of zonder kookeiland, om te relaxen of om deadlines te halen… Èèn ding hebben ze gemeen: ze maken het leven net dat tikkeltje rijker. In de ‘ruimste’ zin van het woord. 

Creatieve geesten bijvoorbeeld kunnen hun passie botvieren in day spaces zoals ateliers, oefenruimtes met piano, fotostudio’s en meditatieruimtes. Ondernemers en freelancers kunnen klanten, prospecten en partners ontvangen in de meest unieke en impressionante vergaderruimtes, van conceptuele design rooms, historische panden, tot businessclubs en inspirerende seminarie locaties in’t groen. Al een geluk dat de boog niet altijd gespannen staat, want wie entertainment wil, heeft keuze uit 37 spaces zoals game rooms, een tuin met of zonder zwemvijver, een home cinema, theaterzaal, een voetbalveld, yoga- en sportruimtes… Maar de absolute record-breker op de app is er eentje die mensen samenbrengt: maar liefst 50 day spaces zijn nu beschikbaar op de app om vrienden, familie, collega’s, partners uit te nodigen.

Deze 150 spaces zijn goed voor 25.000 m2 aan verhuurbare oppervlakte. Samengeteld zijn dat ruim 4 voetbalvelden aan beschikbare oppervlakte die dankzij de app een nieuwe bestemming krijgen. En waar jij als guest, vanaf nu ook toegang tot krijgt. Browsen door de app is net als binnenkijken in de huizen en gebouwen in je eigen stad. Dankzij de app leer je jouw stad of buurt eindelijk van binnen en van buiten kennen.

Maar bij Cocom draait het niet enkel en alleen om vierkante meters. Onze drijvende kracht is natuurlijk onze community. Intussen heeft de app de kaap van 1000 gebruikers bereikt en wordt onze missie van “Connecting Communities” realiteit. Dat wil zeggen dat 1000 guests en hosts met elkaar in contact kunnen treden en een day space van en aan elkaar kunnen (ver)huren. Zo worden ruimtes beter benut en wordt wonen in de stad een pak flexibeler. Dan rest nu nog de vraag: word jij onze 1001ste gebruiker? Download de app hier, meld je gratis aan en word deel van de Cocom community. Spread the word!

Volg je Cocom al op Instagram?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Categories

Subscribe to our newsletter

Download the app

Follow us

Download our free App
to discover your next space.