Cocom’s Influencer Night in The Gilded Hotel

Cocom is on a roll! We zeiden het al eerder, we hebben een aantal mijlpalen bereikt waar we bijzonder trots op zijn en konden dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Precies daarom vierden we afgelopen dinsdag Cocom’s allereerste Influencer Night in The Gilded hotel in Antwerpen.

Het concept van Cocom’s eerste influencer Night is eenvoudig maar wel uniek: tijdens een exclusieve avond met walking dinner, pornstar martini’s en bubbels die rijkelijk vloeiden in de prachtige setting van boutique hotel The Gilded, konden influencers netwerken en ontdekken hoe je de app precies gebruikt. Founder Jafar Bedja lichtte dit toe in een speech. Want jezelf, als creatieveling, af en toe die extra space gunnen in je drukbezette leven, bewijst precies de toegevoegde waarde van de app.

En Cocom’s ‘wheel of fortune’ stond niet stil… Eèn ‘lucky twist’ aan het rad bepaalde namelijk wie van onze special guests naar huis ging met extra space op zak. Letterlijk! Hoe die extra space eruit zag? Een namiddag relaxen in een Japanse tuin met zwemvijver, een penthouse met zicht op de Antwerpse skyline voor een apero of BBQ op verplaatsing, een design studio om je creatieve skills te ontplooien… één voor één unieke ervaringen waar je dankzij de Cocom app toegang tot krijgt.

Benieuwd hoe dat eruit zag? Ontdek het fotoverslag, met een aantal special guests zoals Moussa Dembélé, DJ Makasi en Studio Brussel’s nieuwste ‘Lichting 2022’-starboy aka Shaka Shams.

 

Locatie, food & drinks by The Gilded Hotel

Beats & rhymes by Dj Makasi – Rare Akuma – Shaka Shams

Photo credits by Dennis Ravays 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Categories

Subscribe to our newsletter

Download the app

Follow us

Download our free App
to discover your next space.