Cocom celebrates: de secret sauce voor een geslaagde party

We zeiden het al, de maand mei stond in teken van feest! Dus bij Cocom werd er ook stevig gevierd! Om jullie – namelijk onze trouwe community sinds dag één – te bedanken, lanceerden wij enkele weken geleden een giveaway op Instagram. De hoofdprijs? Een private party in één van onze Cocom spaces voor jou en je vrienden.

 

 

 

 

 

 

De lucky winners van de giveaway mochten afgelopen week hun vrienden uitnodigen voor een avond vol fun, food, drinks in een ultra gezellige day space in hartje Antwerpen. Het weer had veel weg van een zwoele zomeravond, de perfecte timing dus voor een ongedwongen onderonsje met vrienden. Om het in de eigen woorden van onze gasten te zeggen “Wij vonden het allemaal epic.” 💥

Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat de ingrediënten zijn van een epic party? Wel, voor één keer delen wij Cocom’s secret sauce voor een geslaagd event met vrienden. Take note!

  1. Change of scenery is key! Na twee jaar lockdown is het echt wel tijd om je zintuigen te prikkelen met nieuwe plekjes en hotspots. Zin in een dinner party in een private setting zonder de inrichting van je huis  helemaal om te keren? Je eigen stad heeft zoveel verborgen plekjes. Browse gewoon even door de Cocom app en ontdek de meest unieke locaties die jou en je gasten privacy gunnen zonder in te boeten aan comfort. Een onvergetelijke avond met vrienden of familie op een unieke locatie beleven, maakt die avond net iets memorabeler… Groot of klein gezelschap? Cocom’s got your back! Hier vind je misschien wel de perfecte space voor jouw party.
  2. Ervaar de gezelligheid van een dinner party zoals thuis (maar dan op locatie) en laat jouw favoriete eten op locatie leveren. Wij van Cocom houden van ‘connecting communities’ en opteren maar al te graag voor ’local cuisine’. Trakteer je gezelschap eens op een gin tonic, gemberlikeur of wijntje (uit blik, extra handig op verplaatsing) van eigen bodem. Opteer voor gezelligheid aan tafel en serveer verschillende gerechtjes om te delen. Sharing is caring en zo is er voor elk wat wils. Inspiratie nodig? Check eens de ‘Telavivian’ cuisine van Bokertov, Antwerpse gin van Hentho Gin, hippe wijntjes uit blik van The French Kiss Club, verfrissende Pomton en Gingerlo likeur.
  3. Genoeg gepraat. Bovendien, beelden zeggen toch meer dan woorden. Geniet mee van de eerste Cocom party!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met dank aan onze partners

Bokertov
Hentho Gin
The French Kiss Club
Pomton
Gingerlo

Ontdek hier de after movie

Genoeg inspiratie om zelf een feestje te geven? Ontdek hier onze top locaties om indruk te maken op je guests.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Categories

Subscribe to our newsletter

Download the app

Follow us

Download our free App
to discover your next space.