Give me some space!

Iedereen weet intussen wel hoe laat het is wanneer iemand zich durft uit te laten met de verlossende woorden ‘give me some space‘. Wij google’den toch nog even de gangbare definitie, just to be sure:

It literally means what it says, someone is asking for emotional and physical space. It usually is a request made in the context of a relationship, and means they feel a need for space to think things over, make decisions, consider options, or a host of other things.

Kunnen we het er nu unaniem over eens zijn dat we allemaal wel eens nood hebben aan ‘personal space’? En zeker sinds de coronacrisis rijst het besef dat het leven écht te kort is om sociaal wenselijk te antwoorden en je persoonlijke noden de kiem in te smoren. Meer nog, wij pleiten ervoor dat ‘personal space’ een basisrecht wordt voor elk individu op aarde.

Al goed dat Cocom daar net de op maat gemaakte oplossing voor biedt. Want vanaf nu kan je ‘space’ kopen met Cocom vouchers, voor jezelf of om iemand wat extra ruimte te schenken. Ja, je mag dit letterlijk nemen! Je team, collega’s of zelfs je baas kan je dankzij Cocom trakteren op een aantal vierkante meters. Deze voucher schenkt je namelijk een ‘spending budget’ waarmee je een space op de Cocom app kan boeken, wanneer het jou uitkomt. Een flex-desk dicht bij huis, een kantoorruimte met zicht op de Meir, een meeting room opgetrokken in cutting edge design… Geheel flexibel en zelfs per uur, halve dag of volledige dag te boeken.

Inspiratie nodig?

Je collega, team, werknemers op space trakteren en zo vrijheid, flexibiliteit en tal van opportuniteiten van hybride werken creëren op de werkvloer. Zeg nu zelf, wat kan nog meer bijdragen tot een hogere productiviteit en job tevredenheid op de werkvloer, dan je team Cocom vouchers schenken…?

Klik hier om deze meetingruimte te bekijken!

Misschien wil jij een vriend of kennis die in de stad woont wel een plezier doen met een tuin voor een dag? Of een voucher voor een daycation naar keuze? Een zwemvijver voor een zomerse namiddag, een atelier om te schilderen, een super luxueuze suite om de dag te spenderen… Originaliteit is sowieso gegarandeerd. Wie je ook een plezier wil doen, met een voucher van Cocom zijn de mogelijkheden eindeloos.

Deze coole boho trailer boeken doe je hier

Je studerende zoon of dochter kan ongetwijfeld wel ‘personal space’ gebruiken. Want studeren gaat nu eenmaal vlotter op een rustige plek, met wifi, al dan niet gepaard met straffe koffie. Met een Cocom voucher kiezen ze zelf de space die hen het best ligt. Of je virtuoze zoon of dochter een ruimte cadeau doen waar hij of zij flarden uit Debussy’s nummers ongestoord kan naspelen op piano? Om de rust in eigen huis te bewaken, een win-win dus!

Shhht, hier wordt gewerkt!

Schenk iemand space, bestel je Cocom voucher

Ken jij een ondernemer die extra ruimte kan gebruiken zoals een meeting room of kantoor? Of run je zelf een bedrijf met werknemers waarvoor je een flexibele en hybride manier van werken zoekt? Of nog op zoek naar een origineel geschenk?

Klik op de foto hieronder en bestel je Cocom voucher vanaf €50.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Categories

Subscribe to our newsletter

Download the app

Follow us

Download our free App
to discover your next space.